dijous, 14 d’abril del 2011

Roda de Prensa de la I Triatló doble Olimpic de les Terres de l'Ebre

Avui s'ha fet la roda de prensa de la Triatló d'aquest diumenge , podeu veure la seva presentació clicant aqui: http://www.teveon.tv/televisio.php?id=6556&tematica_video=10&id_programa=0

3 comentaris:

  1. Cap de setmana de molta faena i responsabilitat.
    Posem la primera pedra de la que podria consolidar-se com una de les proves més important en el futur de les que hem pres part, com organitzadors.
    Un possible format de col•laboració entre municipis i comarques de les nostres terres per poder assolir amb èxit una prova en una molt bona projecció.
    Posem en marxa amb alegria una idea de l’anterior junta directiva que sabem els va deixar un cuquet per no haver-se finalment realitzat.
    Esperem el millor nivell català i estatal, i amb entusiasme la col•laboració i participació de tots per encoratllar els tri atletes.
    Gràcies.

    ResponElimina
  2. Si voleu la meva opinió , us la dono: UN ÈXIT , i ho poso en mayúscules perquè afrontar un repte com aquest no es fàcil . No es fàcil perquè hi ha moltes coses en les que pensar i no pots fallar , logística , voluntaris , colaboradors , sponsors ,triatletes, inscripcions, avituallaments ... D'aquest any de ben segur que en treurem moltes conclusions per poder millorar en un futur ( si ens queden ganes de repetir , per mi si ). gràcies a totes aquelles persones que com jo em dedicat moltes setmanes de preparació, gràcies a Javier Chaverri, Sisco, Luis Puentes ,Roger Turch, Abel, Xavier Nadal, Sr Sales , Fondistes de la Ràpita , Raul Querol, familiars, amics i colaboradors que entre tots em pogut fer possible aquest esdeveniment , gràcies a tots . ( Felipe Aragon i Mora ) ATE.

    ResponElimina
  3. La meva opinió Felipe es que hi han molts de cracks i tu ets un i en mayùscules, CRACK. Companys com tu hem fan dir jo també vull repetir, segur que hem de millorar moltes coses però serà difícil superar la il•lusió de la primera vegada. La Federació va fer un acta més que positiva amb una molt bona puntuació. Au pos hasta la pròxima. Luis Puentes & family

    http://www.triatlo.org/competicions/edit_competicions.aspx?numero_car=1130

    ResponElimina